Η κατανομή των δαπανών του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα κράτη-μέλη

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Η κατανομή των δαπανών του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα κράτη-μέλη

Παντουβέρη, Πελαγία

Ξεκινώντας με 6 μέλη τη δεκαετία του 1950 και φτάνοντας τα 25 το 2004, η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί πλέον να ισχυριστεί δικαίως ότι αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη ήπειρο. Εκτείνεται από τον Ατλαντικό έως τη Βαλτική και επανασυνδέει τις δυτικές με τις ανατολικές χώρες της Ευρώπης για πρώτη φορά από τότε που χωρίστηκαν εξαιτίας του ψυχρού πολέμου πριν από 60 χρόνια. Επιπλέον, το 2007 δύο νέες χώρες θα προσχωρήσουν στην ΕΕ. Παρακάτω λοιπόν γίνεται μια γενική ανασκόπηση της ΕΕ από την δημιουργία της μέχρι και σήμερα στα θεσμικά όργανα που την απαρτίζουν, τους χρηματοοικονομικούς της οργανισμούς, και μια αναλυτικότερη αναφορά για το πώς κατανέμει τον προϋπολογισμό της στα κράτη-μέλη.

Thesis
NonPeerReviewed

Ευρωπαϊκή οικονομία
Ευρωπαϊκή Ένωση - Χρηματοδοτήσεις
Προϋπολογισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.