Μελέτη και σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε διαφορετικές εκδοχές του

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Μελέτη και σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε διαφορετικές εκδοχές του

Γουναράς, Οδυσσέας

Το παιδικό δωμάτιο οφείλει να είναι ο μικρόκοσμος του παιδιού, το «βασίλειό» του, το οποίο θα πληρεί τις προσωπικές του προδιαγραφές γούστου, αλλά ταυτόχρονα και αυτό πρέπει να το φροντίσουν κυρίως οι γονείς να είναι ασφαλές και λειτουργικό. Οι παραπάνω λόγοι είναι αυτοί που προκάλεσαν το ξεκίνημα της πτυχιακής εργασίας. Μίας εργασίας η οποία θα μας ενημερώσει για τη ιστορία του παιδικού δωματίου και θα μας παρέχει πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τον χώρο, την διακόσμηση καθώς και τους κανόνες ασφάλειας ενός παιδικού δωματίου. Επίσης στη συνέχεια θα δούμε τις εκδοχές που μπορεί να έχει ένα παιδικό δωμάτιο, με φωτογραφίες και σχέδια, καθώς επίσης και μία έρευνα αγοράς που θα μας παρέχει την γνώση του κόστους για να δημιουργήσουμε «το δικό μας» παιδικό δωμάτιο.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.