Περιβαλλοντικά ευαίσθητος σχεδιασμός κάδων απορριμμάτων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Περιβαλλοντικά ευαίσθητος σχεδιασμός κάδων απορριμμάτων

Μπρεγάση, Ντεσάρτ

Η ακόλουθη πτυχιακή εργασία ασχολείται με το σχεδίασμά και την ανάλυση περιβαλλοντικού ευαίσθητου σχεδιασμού κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης με τη χρήση σχεδιαστικού τρισδιάστατου προγράμματος (Pro Engineer Wildfire 5.0 και άλλων προγραμμάτων). 11 νέα τάση στον τομέα του σχεδιασμού είναι ο σχεδιασμός στον υπολογιστή και στην συνέχεια η ανάλυση της με ειδικευμένα προγράμματα, τα οποία είναι ικανά να εξάγουν αποτελέσματα με ταχύτητα και ακρίβεια που για τον ανθρώπινο νου είναι ασύλληπτες. Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα αρκετά αξιόπιστα προγράμματα, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα τόσο του σχεδιασμού όσο και της ανάλυσης των μοντέλων, εξοικονομώντας χρήματα και εξασφαλίζοντας τη συμβατότητα των δεδομένων. Στα πλαίσια της παρούσας εργασίας μέσο) του pro/engineer και άλλων προγραμμάτων 0α πραγματοποιηθεί ο σχεδιασμός των συμβατικών κάδων γίνεται και χρήση του Photoshop CS5 με το οποίο δίνεται έμφαση στις εικόνες που χρησιμοποιούνται τοποθετώντας τα στο περιβάλλον χρήσης τους με όσο πιο αληθοφανές τρόπο γίνεται.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός
Περιβάλλον, Προστασία του

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.