Σχεδιασμός σειράς φοιτητικών επίπλων γραφείου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Σχεδιασμός σειράς φοιτητικών επίπλων γραφείου

Πουραΐμη, Ελένη
Ντίνα, Αθηνά-Ναούμα

Όταν το θέμα που διερευνάται είναι φοιτητικά έπιπλα ο νους μας αυτομάτως θέτει 2 στόχους: οικονομία και λειτουργικότητα. Σε μία εποχή όπου ο κάθε φοιτητής καλείται να προμηθευτεί καλής ποιότητας έπιπλα με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος δε θα μπορούσαμε να μην προτείνουμε μια λύση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του. Για αυτό λοιπόν σχεδιάσαμε μία σειρά επίπλων, η οποία περιλαμβάνει γραφεία και βιβλιοθήκη, με την ξεχωριστή ιδιότητα να δημιουργεί ο ενδιαφερόμενος από μια μεγάλη γκάμα κομματιών, γρήγορα και εύκολα, το έπιπλο που επιθυμεί. Αυτό δίνει την δυνατότητα να προσαρμόζεται το έπιπλο στον χώρο σας και όχι ο χώρο σας στο έπιπλο. Πολύ σπουδαίο, επίσης, είναι το γεγονός ότι μετά την φοιτητική ζωή η σειρά Elnouk θα είναι και πάλι στην διάθεση σας να σας συντροφεύει στα νέα δεδομένα με άλλα κομμάτια του δικού σας πάζλ που θα ομορφύνει το χώρο σας.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.