Βάση διαχείρισης προϊόντων και των χαρακτηριστικών τους

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Βάση διαχείρισης προϊόντων και των χαρακτηριστικών τους

Κοκκινίδης, Στέργιος
Τζακονιάτη, Σταματία

Στην εργασία αυτή δημιουργήσαμε μία βάση διαχείρισης προϊόντων και των χαρακτηριστικών τους. Για την δημιουργία αυτής της βάσης χρησιμοποιήσαμε το πρόγραμμα διαχείρισης βάσεων δεδομένων «MS Access ΧΡ», η οποία περιέχεται στο λειτουργικό σύστημα «MS Office». Στόχος αυτής της εργασίας ήταν η οργάνωση και η ομαδοποίηση κάποιων προϊόντων και των χαρακτηριστικών τους. Η βάση αποτελείται από πέντε κατηγορίες προϊόντων με είκοσι προϊόντα ανά κατηγορία. Η βάση δεδομένων που δημιουργήσαμε έχει προοπτικές επέκτασης. Μπορεί να εμπλουτιστεί με περισσότερα προϊόντα και ακριβέστερη περιγραφή των προϊόντων αυτών, από άλλους συναδέρφους. Επίσης μπορούν να προστεθούν και νέες κατηγορίες προϊόντων.

Thesis
NonPeerReviewed

Προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.