Επιχειρηματικότητα & Internet

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2004 (EL)
Επιχειρηματικότητα & Internet

Δρόσου, Μαριάννα

Κυρίαρχο θέμα στην παρούσα πτυχιακή, αποτελεί η επιχειρηματικότητα μέσα από το Internet, δηλαδή το Ηλεκτρονικό Εμπόριο με τις τεχνολογίες που το αποτελούν και τις σημαντικότερες κατηγορίες των εφαρμογών του. Με στόχο την κατανόηση του ρόλου των νέων τεχνολογιών και πρακτικών, επιχειρείται μέσα από την παρούσα πτυχιακή μια προσπάθεια απόδοσης των νέων όρων και επιχειρηματικών στρατηγικών, έτσι ώστε να γίνουν καλύτερα κατανοητές και από αναγνώστες με καμία επαφή με αυτό που λέγεται Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αρχικά γίνεται μια εισαγωγή στο Διαδίκτυο (Internet) και τις λειτουργίες του, ενώ ακολούθως εξετάζονται λεπτομερώς θέματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα μέσα από το Διαδίκτυο, δηλαδή το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, τα Ηλεκτρονικά καταστήματα και την εξέλιξή τους αναφέροντας ένα σχετικό παράδειγμα του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου Amazon, καθώς και κάποιες επιχειρηματικές εφαρμογές στο Διαδίκτυο. Το τελευταίο κεφάλαιο της πτυχιακής ασχολείται με την τεχνολογία της Ηλεκτρονικής Μεταβίβασης Δεδομένων (EDI).

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρηματικότητα
Διαδίκτυο (Internet)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.