Εναλλακτικές προτάσεις διακόσμησης σύγχρονης κατοικίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Εναλλακτικές προτάσεις διακόσμησης σύγχρονης κατοικίας

Παπαγαρυφάλλου, Ειρήνη Κ.

Σκοπός της πτυχιακής εργασίας είναι να κατανοήσουμε τη σημασία της παρουσίας του σχεδιαστή εσωτερικών χώρων στη μελέτη διαμόρφωσης μιας κατοικίας. Μέσα από αυτό και αναλύοντας τα επιμέρους στοιχεία του χώρου, φαίνεται η σύνδεση του βιομηχανικού σχεδιασμού με τον σχεδίασμά εσωτερικών χώρων. Μια κατοικία μπορεί να θεωρηθεί σαν ένας μικρόκοσμος της αγοράς, ένας χώρος που διαφέρει από κάθε άλλο, σαν την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, αφού φέρει την σφραγίδα τόσο του μελετητή όσο και του ιδιοκτήτη του. Έτσι, ακολουθώντας σε κάθε κατοικία τους κανόνες σχεδίασης ενός σωστά μελετημένου χώρου, λειτουργικά και αισθητικά, σε συνδυασμό με την ποικιλία εξοπλισμού κατοικίας που διαθέτει η αγορά, δημιουργείται ένας χώρος με προσωπικότητα. Η ποικιλία αυτή είναι αποτέλεσμα της τεχνολογικής εξέλιξης και της δυνατής παρουσίας των βιομηχανικών σχεδιαστών στις σύγχρονες βιομηχανίες.

Thesis
NonPeerReviewed

Διακόσμηση
Κατοικίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.