Μελέτη και σχεδίαση πρότυπης μακέτας αυτοκινήτου σε κλίμακα 1:10

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Μελέτη και σχεδίαση πρότυπης μακέτας αυτοκινήτου σε κλίμακα 1:10

Κελικλής, Ηλίας

Αντικείμενο της εργασίας είναι να παρακολουθήσει και να καταγράψει τις φάσεις παραγωγής ενός αυτοκινήτου από τη σύλληψη και την ανάπτυξη ως την παραγωγή. Παράλληλα με την καταγραφή, υλοποιείται και ένα νέο σχέδιο μικρότερης κλίμακας. Έτσι, η εργασία περιλαμβάνει σκίτσα που δείχνουν την πορεία εξέλιξης του μοντέλου, τη διαδικασία παραγωγής του σε κλίμακα 1:10 και γίνεται αναφορά στα προβλήματα που προέκυψαν. Περιγράφεται ο τρόπος λειτουργίας των σύγχρονων σχεδιαστικών κέντρων, το ρόλο που παίζει η τεχνολογία στο σχεδίασμά και προσπαθεί να ανιχνεύσει τις πηγές έμπνευσης των σχεδιαστών. Ακόμη παρακολουθεί ένα μοντέλο αυτοκινήτου μέσα στη γραμμή παραγωγής και τέλος ρίχνει μια ματιά στο μέλλον και τις εξελίξεις στον τομέα του σχεδίου.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός
Αυτοκίνητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.