Συστήματα κινητών επικοινωνιών και προηγμένες υπηρεσίες

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Συστήματα κινητών επικοινωνιών και προηγμένες υπηρεσίες

Παυλίδου, Δέσποινα

Από τις πρώτες μορφές επικοινωνίας έως σήμερα, η τεχνολογική πρόοδος παρουσιάζει ραγδαία εξέλιξη. Η κοινωνία του 21 °" αιώνα βασίζεται στην πληροφορία και χαρακτηρίζεται ως κοινωνία της πληροφορίας. Η ασύρματη τηλεπικοινωνία είναι η ποιο προηγμένη μορφή επικοινωνίας και χρησιμοποιείται ευρέως από όλους τόσο στην κοινωνική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Η εφαρμογή της στις υπηρεσίες έχει αυξήσει την ποιότητα αλλά και την ποσότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. Τα προηγμένα συστήματα κινητών επικοινωνιών δίνουν απεριόριστες δυνατότητες στο χρήστη όπως υψηλή ταχύτητα για αποστολή και λήψη δεδομένων, επικοινωνία με εικόνα και ήχο σε πραγματικό χρόνο και αυξημένη ασφάλεια συναλλαγών. Στον κόσμο των επιχειρήσεων οι εφαρμογές μεταφορών και Logistics έχουν ανατρέψει τα δεδομένα στην εφοδιαστική αλυσίδα. Η χρήση ασυρμάτων τεχνολογιών υπόσχεται περισσότερες ευκαιρίες. Αυτό είναι εφικτό κυρίως λόγω των χαρακτηριστικών που το διέπουν όπως η πανταχού παρουσία, οι προσωποποιημένες υπηρεσίες, η ελαστικότητα και η διασπορά. Ωστόσο, η ασφάλεια που παρέχετε δεν βρίσκεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει στον άνθρωπο ίσως αποδειχθούν καταστροφικές. Πρέπει λοιπόν ταυτόχρονα με την εξέλιξη των κινητών επικοινωνιών, να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις επικοινωνίες και οι μηδαμινές επιπτώσεις στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Thesis
NonPeerReviewed

Τηλεπικοινωνιακά συστήματα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.