Μελέτη εκτίμησης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου βελτίωσης δημοτικών δρόμων δήμου Λιδορικίου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Μελέτη εκτίμησης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου βελτίωσης δημοτικών δρόμων δήμου Λιδορικίου

Τσιρογιάννη, Χαρούλα

Πρόκειται για δημοτικούς δρόμους (οι δρόμοι που πρόκειται να διαμορφωθούν οριστικά, προϋπάρχουν σε χρήση ως χωματόδρομοι ή απλώς με στοιχειώδη συντήρηση με αμμοχάλικο) που διασχίζουν κατά το μεγαλύτερο μέρος ορεινές - ημιορεινές εκτάσεις. Η περιοχή όπου αναπτύσσονται οι προς βελτίωση δρόμοι περικλείεται μεταξύ των ισοϋψών καμπύλών 480-770 για τον δρόμο προς Κλήμα, 850-1000 για τον δρόμο Κονιάκος - Μουσουνίτσα και 450 -750 για τον δρόμο προς Τριβίδι. Στην ζώνη του έργου δεν υπάρχουν σημαντικοί οικισμοί ή πολεοδομικοί σχηματισμοί αξιόλογου μεγέθους . Οι οικισμοί στην περιοχή του έργου τους οποίους αφορά άμεσα είναι το Δ.Δ. Καλλίου, το Δ.Δ. Κονιάκου, το Δ.Δ. Μουσουνίτσας και έμμεσα το Λιδωρίκι και όλα τα δημοτικά διαμερίσματα που αποτελούν το Δήμο Αιδωρικίου, καθώς και τα ευρισκόμενα σε γειτονικούς Δήμους. Οι υπο βελτίωση δρόμοι προς Κλήμα και Τριβίδι θα ενώσουν με ασφαλτόδρομο τους ομόνυμους οικισμούς με τον παραλίμνιο δρόμο, που αποτελεί έναν από τους κυριότερους συλλεκτήριους δρόμους σ’ ολόκληρη την επαρχία Δωρίδας. Η βελτίωση του δρόμου Κονιάκου - Μουσουνίτσας διευκολύνει την επικοινωνία των δύο Δ.Δ. μεταξύ τους καθώς και μεταξύ του Δ.Δ. Κονιάκου με το συλλεκτήριο δρόμο του γειτονικού Δήμου (Δήμος Καλλιέων).

Thesis
NonPeerReviewed

Δρόμοι
Περιβάλλον - Προστασία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.