Αποκατάσταση περιβάλλοντος σε λατομείο αδρανών υλικών στην περιοχή της Τανάγρας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Αποκατάσταση περιβάλλοντος σε λατομείο αδρανών υλικών στην περιοχή της Τανάγρας

Γκιόκα, Γεωργία

Η παρούσα μελέτη πραγματεύεται τα προβλήματα της προστασίας και αποκαταστάσεως του δασικού περιβάλλοντος που προκύπτουν από την λειτουργία του λατομείου αδρανών υλικών στη θέση Γκράβα περιοχής Τανάγρας Ν.Βοιωτίας. Ο εν λόγω λατομικός χώρος βρίσκεται σε λειτουργία απο πολλών ετών και ήδη έχει κινηθεί διαδικασία για να μισθώσει από το Ελληνικό Δημόσιο ένα νέο τμήμα του χώρου και να επεκταθεί χρονικά η μίσθωση για το εν λειτουργία Δυτικό τμήμα του χώρου. Με βάση τα ανωτέρω δεδομένα στην παρούσα πτυχιακή εργασία θα σχεδιαστεί η εκμετάλλευση του λατομείου και θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αποκαταστάσεως του δασικού περιβάλλοντος με τη φύτευση των δαπέδων των βαθμιδών και της πλατείας του λατομείου.

Thesis
NonPeerReviewed

Λατομεία
Περιβάλλον - Προστασία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.