Κατασκευή γηπέδου γκολφ στο νομό Λευκάδος σύμφωνα με το Ν3299/2004

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Κατασκευή γηπέδου γκολφ στο νομό Λευκάδος σύμφωνα με το Ν3299/2004

Κομινάτος, Παναγιώτης

Το άθλημα του γκολφ, για πολλούς νέο και για άλλους παλαιό, άρχισε να κάνει όλο και πιο συχνά την εμφάνιση του στον ελλαδικό χώρο. Ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος (3299/2004) επιδοτεί επενδύσεις που αφορούν την κατασκευή νέων γηπέδων γκολφ στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την επιθυμία μας για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ανάπτυξη της περιοχής πέραν της τουριστικής περιόδου, οδήγησε στην απόφαση της πραγματοποίησης ενός επενδυτικού σχεδίου, το οποίο προβλέπει την κατασκευή ενός σύγχρονου και πρότυπου «Golf Club» σε ένα τεράστιο ανεκμετάλλευτο χώρο περίπου 800 στεμμάτων στο νομό Λευκάδος. Βασική επιδίωξη των επενδυτών είναι η δημιουργία εγκαταστάσεων ικανών να φιλοξενήσουν μεγάλα διεθνή τουρνουά και να καταστήσουν την επένδυση κερδοφόρο, βοηθώντας παράλληλα στη βελτίωση της διεθνούς εικόνας του νησιού και προσελκύοντας μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών σ’ αυτό όλο το χρόνο.

Thesis
NonPeerReviewed

Αθλητισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.