Δίκτυα διανομής οίνων στο νομό Θεσσαλονίκης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Δίκτυα διανομής οίνων στο νομό Θεσσαλονίκης

Βεζυρτζόγλου, Ιωάννα

Η παρούσα πτυχιακή εργασία, αφορά την ανάπτυξη δικτύων διανομής οίνων στο νομό Θεσσαλονίκης. Αποτελεί μια σφαιρική παρουσίαση του κρασιού από την ανακάλυψή του στην αρχαιότητα μέχρι τη σημερινή του μορφή μέσα από την ειδική επεξεργασία που υφίσταται από τον οινοπαραγωγό και την προώθησή του στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Όπως αναφέραμε, την ευθύνη της παραγωγής του κρασιού αναλαμβάνει ο οινοπαραγωγός. Από κει και πέρα τον ρόλο τις προώθησης του στους καταναλωτές αναλαμβάνουν τα δίκτυα διανομής, τα οποία, στην ουσία, είναι υπεύθυνα να εξασφαλίσουν την ύπαρξη κρασιών, όταν και όπου ζητούνται, ώστε ο αγοραστής να αποκτήσει τα κρασιά, τα οποία επιθυμεί, όσο το δυνατόν ευκολότερα.. Ένα κανάλι διανομής είναι στην ουσία μια μέθοδος οργάνωσης της εργασίας που πρέπει να γίνει για να μετακινηθούν τα αγαθά από την παραγωγή στους καταναλωτές.

Thesis
NonPeerReviewed

Οίνος και οινοποιία
Διακίνηση προϊόντων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.