Αποκατάσταση περιβαλλοντικών ατυχημάτων = Reclamation environmental accidents

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Αποκατάσταση περιβαλλοντικών ατυχημάτων = Reclamation environmental accidents

Κουκουλόπουλος, Ιωάννης
Χριστοδούλου, Γεώργιος

Το περιεχόμενο αυτής της πτυχιακής εργασίας είναι τα είδη των Περιβαλλοντικών ατυχημάτων που μπορεί να υπάρξουν καθώς και τους τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισής τους. Επίσης θα αναφερθούν και οι τρόποι διαχείρισης της κρίσης κατά τη διάρκεια ενός περιβαλλοντικού ατυχήματος για την προστασίας της ανθρώπινης ζωής καθώς και του οικοσυστήματος της περιοχής στην οποία εξελίσσεται ένα περιβαλλοντικό ατύχημα. Το μεγαλύτερο ποσοστό των περιβαλλοντικών ατυχημάτων οφείλεται στον άνθρωπο και λανθασμένες ενέργειές του, για παράδειγμα πυρηνικά ατυχήματα χημικά ατυχήματα κ.τ.λ. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί ότι, όσο γρήγορα και αποτελεσματικά αντιμετωπιστεί μία περιβαλλοντική κρίση - ατύχημα, πάντα θα υπάρχουν επιπτώσεις στους κατοίκους της περιοχής καθώς επίσης και στο οικοσύστημα της, που ανάλογο με την έκταση του περιστατικού θα είναι και το πλήγμα που θα δεχτεί.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαχείριση περιβάλλοντος
Περιβάλλον - Προστασία - Πρότυπα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.