Εναλλακτικές μέθοδοι πληρωμών μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Εναλλακτικές μέθοδοι πληρωμών μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου

Δεληθεοδωρίογλου, Ιορδάνης
Ρέτζος, Ηλίας

Στην παρούσα εργασία θα αναφερθούμε στις εναλλακτικές πληρωμές μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου. Θα δούμε γιατί είναι σημαντικές στην αγορά μέσω διαδικτύου και πόσο χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και από τους καταναλωτές. Ο λόγος που επιλέξαμε αυτό το θέμα είναι γιατί το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί πλέον σημαντικό παράγοντα της παγκόσμιας οικονομίας. Η σωστή και κυρίως ασφαλής οργάνωση του επιτρέπει τόσο σε επιχειρήσεις να αναπτύξουν το επιχειρηματικό τους πεδίο και να επωφεληθούν από τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν, όσο και σε καταναλωτές να επωφεληθούν από την ποικιλία των επιλογών πληρωμής, την ευκολία στην πίστωση και στις παραχωρήσεις , στην αμεσότητα που του παρέχουν οι αγορές. Η εφαρμογή του σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας αποδεικνύεται επιτακτική για την επίτευξη της ανάπτυξης του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και της προόδου.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο - Μέτρα ασφαλείας
Ηλεκτρονικές συναλλαγές

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.