Προβλήματα λεβητων λιγνιτικής μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαϊδας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2004 (EL)
Προβλήματα λεβητων λιγνιτικής μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαϊδας

Πουλτίδου, Ελένη

Η παρούσα εργασία ασχολείται, κυρίως, σε θεωρητικό επίπεδο με τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει ένας λέβητας αλλά και την αντιμετώπιση τους και σκοπό έχει να δώσει μία εικόνα της λειτουργίας τόσο του Λέβητα όσο και ολόκληρης της Μονάδας. Ο ενδιαφερόμενος, της συγκεκριμένης εργασίας, δεν είναι ανάγκη να έχει κάποιο υπόβαθρο για να αντιληφθεί το περιεχόμενο της αφού αναλύεται με σαφήνεια κάθε τι που αφορά έναν Λέβητα μιας Λιγνιτικής Μονάδας. Η πτυχιακή αυτή προσπαθεί να δώσει στον αναγνώστη κάποιες γνώσεις οι οποίες είναι αναγκαίες για την καλύτερη αντίληψη όλης της λειτουργίας ενός Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, γι' αυτό τον λόγο γίνεται και μια αναφορά στις εγκαταστάσεις ενός ΑΗΣ. Έτσι μπορεί να βρει και να κατανοήσει κανείς εύκολα αρκετές πληροφορίες όσον αφορά την καύση, τον Βαθμό Απόδοσης, τις βλάβες και τον τρόπο αντιμετώπισης τους καθώς και τα βήματα που ακολουθούμε κατά την εκκίνηση η την κράτηση της Μονάδας.

Thesis
NonPeerReviewed

Λέβητες
Ατμοηλεκτρικοί σταθμοί

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.