Η διοίκηση της δικτυωμένης γνώσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2002 (EL)
Η διοίκηση της δικτυωμένης γνώσης

Τσιντζέλη, Άρτεμις

Οι υφιστάμενες τάσεις στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, των αγορών και των οικονομιών γενικότερα, δείχνουν σήμερα μια απόκλιση από τα βασικά θεωρητικά και εμπειρικά πρότυπα που αναπτύχθηκαν στο παρελθόν. Οι μακροοικονομικές αντιλήψεις, τα μοντέλα των διεθνών οικονομικών σχέσεων, αλλά και οι γενικότερες πολιτικές προσεγγίσεις και συνθήκες που επηρεάζουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων βρίσκονται σε μια μεταβατική φάση. Το γεγονός αυτό επισημοποιήθηκε ανοικτά μετά από τις παγκόσμιες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές των αρχών της δεκαετίας 1990, αλλά γίνεται αντιληπτό με δραματικό τρόπο πλέον μέσα από τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στην Ασία και στην Κεντρική Αμερική και τις συνέπειες τους στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Thesis
NonPeerReviewed

Μάνατζμεντ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2002


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.