Η είσοδος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη νέα χιλιετία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2002 (EL)
Η είσοδος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη νέα χιλιετία

Μπούτλας, Κωνσταντίνος

Με την παρούσα εργασία, προσπαθήσαμε να δώσουμε το στίγμα και τη σημασία που έχει η ύπαρξη της μικρομεσαίας επιχείρησης στην ελληνική αλλά και παγκόσμια οικονομία. Κατορθώσαμε να παρουσιάσουμε τη θέση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ελληνική οικονομία και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν, για τη συνέχιση της ύπαρξής τους. Το απώτερο μέλλον είναι αυτό που θα κρίνει και θα επιτρέψει την ύπαρξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ευελπιστούμε όμως, πως με τις σωστές στρατηγικές κινήσεις οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις όχι μόνο δεν θα εκλείψουν αλλά θα κατορθώσουν να κερδίσουν ένα μεγαλύτερο μέρος τόσο της ελληνικής όσο και της παγκόσμιας αγοράς, με αποτέλεσμα την συνέχιση της ύπαρξής τους. Ο ρόλος και η θέση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, είναι τεράστιας σημασίας τόσο για την οικονομία όσο και για την κοινωνία.

Thesis
NonPeerReviewed

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2002


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.