Παρουσίαση υπάρχουσας εταιρείας: "Τσαρδακλίδης Ε.Π.Ε."

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Παρουσίαση υπάρχουσας εταιρείας: "Τσαρδακλίδης Ε.Π.Ε."

Λάλου, Εμμανουέλα

Αντικείμενο της πτυχιακής εργασίας είναι η παρουσίαση της εταιρίας περιορισμένης ευθύνης "Τσαρδακλίδης Ε.Π.Ε.). Στο πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται γενικά η σύσταση των ΕΠΕ, στη συνέχεια αναλύονται τα φορολογικά θέματα όπως: •θεώρηση βιβλίων-στοιχείων Κ.Β.Σ. •Φορολογία Εισοδήματος •Φ.Π.Α. •Βιβλία ΕΠΕ Στο τελευταίο κεφάλαιο γίνεται η παρουσίαση της εταιρίας, το καταστατικό της. Η εταιρία Τσαρδακλίδης "Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται με το εμπόριο ειδών διατροφής και ειδικότερα με το εμπόριο αλλαντικών, γαλακτοκομικών προϊόντων, σαλατών και τυριών - αυγών. Μετά από χρόνια δύσκολης προσπάθειας στον πολύ ανταγωνιστικό τομέα του εμπορίου ειδών διατροφής καταξιώθηκε στο χώρο και είναι πλέον μία ολοκληρωμένη και καλά οργανωμένη εταιρεία κάτι που επιβεβαιώνεται και από την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει μεγάλες εταιρείες που έχουν συνεργαστεί ή και συνεχίζουν να συνεργάζονται εδώ και χρόνια. Όπως για παράδειγμα η πολυετής συνεργασία με την γνωστή εταιρεία «ΘΡΑΚΗ Α.Ε.» στο χώρο των αλλαντικών, την εταιρεία «ΒΙΟΣΑΛ Α.Ε.» στο χώρο των σαλατών-σαλτσών, την εταιρεία «ΤΥΡΑΣ Α.Ε.» με την οποία είχε συνεργαστεί παλαιότερα στην διακίνηση τυριών-βουτύρων και την «NNESTLE» που είναι και η νεότερη (από το 2003) επιτυχής συνεργασία της εταιρείας.

Thesis
NonPeerReviewed

Εταιρείες περιορισμένης ευθύνης

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.