Η συνεισφορά του εταιρικού οράματος στην εξάλειψη της αβεβαιότητας και στον επιτυχημένο εργασιακό χώρο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Η συνεισφορά του εταιρικού οράματος στην εξάλειψη της αβεβαιότητας και στον επιτυχημένο εργασιακό χώρο

Γιοβανόπουλος, Κωνσταντίνος

Στην παρούσα εργασία θα γίνει λόγος για την σημασία του οράματος των στελεχών των οικονομικών μονάδων και ειδικότερα των επιχειρήσεων, καθώς και για τις προϋποθέσεις που οδηγούν στην πραγματοποίηση αυτού. Όπως γνωρίζουμε το όραμα είναι ο λόγος για την δημιουργία μιας οικονομικής μονάδας και η πραγματοποίηση του οράματος απαιτεί ένα ιδανικό επιχειρηματικό σχέδιο που να υποστηρίζει δραστηριότητες καινοτομίας, στελέχη με ικανοποιητική συναισθηματική νοημοσύνη και γενικότερα ανθρώπους που να διαθέτουν ομαδικό πνεύμα, ικανοποιητικό επίπεδο μόρφωσης και πάνω από όλα κοινό όραμα. Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να εξετάσουμε τι σημαίνουν ορισμένες έννοιες όπως καινοτομία, συναισθηματικές δεξιότητες, στρατηγική, μάνατζμεντ και γενικά όλα εκείνα τα συστατικά που οδηγούν σε μια αποδοτικότερη επιχείρηση, ικανή να εκπληρώσει τον στόχο της.

Thesis
NonPeerReviewed

Καινοτομία (επιχείρηση)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.