Εξαγωγικοί οργανισμοί: σύγκριση ανάμεσα στον ελληνικό οργανισμό εξαγωγικού εμπορίου (ΟΠΕ) και στον ολλανδικό κυβερνητικό οργανισμό (EVD-NL)

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share
2011 (EN)
Εξαγωγικοί οργανισμοί: σύγκριση ανάμεσα στον ελληνικό οργανισμό εξαγωγικού εμπορίου (ΟΠΕ) και στον ολλανδικό κυβερνητικό οργανισμό (EVD-NL)

Καραμεσύνης, Στέργιος-Αντώνης

Η εργασία είχε ως Θέμα την σύγκριση δύο εξαγωγικών οργανισμών του ελληνικού Οπέ και του Ολλανδικού Evd nl international. Στα πρώτα κεφάλαια έγινε ανάλυση των δύο οργανισμών και της ταυτότητας τους. Αναλύσαμε στον μεν ελληνικό την αποστολή του στόχους του και τη μπορεί να προσφέρει στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις. Στον δε ολλανδικό αναλύσαμε όλες τις δραστηριότητες που ακολουθεί καθώς και τα προγράμματα τα οποία στηρίζει και προωθεί. Τέλος κάναμε μια σύνοψη και συγκρίναμε τους δύο οργανισμούς με σκοπό να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα και να δούμε τα μεγέθη καθώς τους προϋπολογισμούς και το budget το οποίο διαχειρίζονται. Το συμπέρασμα είναι ότι ο ολλανδικός οργανισμός είναι πολύ μεγαλύτερος σαν μέγεθος καθώς διαχειρίζεται κολοσσιαία προγράμματα.

Thesis
NonPeerReviewed

Εξαγωγές - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)