Οικιακός εξοπλισμός και μελέτη εγκατάστασης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Οικιακός εξοπλισμός και μελέτη εγκατάστασης

Τσιολίκα, Σοφία

Κύριος σκοπός του θέματος «οικιακός εξοπλισμός και μελέτη της εγκατάστασης» είναι η προσαρμογή της τεχνογνωσίας των πλέων βασικών και ευρύτατα χρησιμοποιημένων οικιακών συσκευών καθώς επίσης και η αναφορά στα είδη αυτών που υπάρχουν στο εμπόριο. Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στον τρόπο λειτουργίας της κάθε μιας από αυτές που υπάρχει και το αντίστοιχο ηλεκτρολογικό της κύκλωμα. Έπειτα ακολουθεί η ηλεκτρολογική μελέτη εγκατάστασης μιας κατοικίας για την οποία επιλέγονται οι παρακάτω συσκευές ανάλογα με τις απαιτήσεις της κατά αυτόν τον τρόπο γίνεται κατανοητή η διαδικασία πραγματοποίησης της αντίστοιχης μελέτης για τη σωστή λειτουργία των οικιακών συσκευών που θα χρησιμοποιηθούν.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρικός εξοπλισμός και συσκευές
Οικιακός εξοπλισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.