Ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2002 (EL)
Ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας

Σταυρίδης, Γεώργιος
Χριστοβίτσης, Γεώργιος

Ο συναγερμός για να είναι σωστός και αξιόπιστος πρέπει να τηρεί ορισμένες προδιαγραφές που αποβλέπουν κύρια στην προστασία της ιδιοκτησίας , αλλά και την διατήρηση της κοινής ησυχίας και ψυχικής ηρεμίας . Για τους λόγους αυτούς θα πρέπει ο συναγερμός να ηχεί μόνο σε κατάσταση ανάγκης , διότι υπάρχουν μονάδες που έχουν την κακή συνήθεια να σημαίνουν συναγερμό χωρίς να υπάρχει αιτία . Σχεδιάζοντας ένα σύστημα ασφάλειας πρέπει αξιολογηθούν ορισμένοι βασικοί παράγοντες γύρο από τον χώρο που προστατεύεται (σπίτια , γραφεία , καταστήματα , αποθήκες κ.λ,π. ) και από το σημείο που είναι τοποθετημένο το κτίσμα στο χώρο (ισόγειο -οροφοδιαμέρισμα -μονοκατοικία με κήπο ή χωρίς κ.λ.π.). Τα περισσότερα σύγχρονα και αποτελεσματικά συστήματα ασφαλείας αποτελούνται από δυο διαφορετικά περιφερειακά κυκλώματα , τα οποία με τις κατάλληλες συνδέσεις μπορούν να ενωθούν σε ένα. Τα κυκλώματα αυτά είναι το ένα για κάλυψη (προστασία) εξωτερικού χώρου , δηλαδή καλύπτει όλον το περιβάλλοντα χώρο ενός κτιρίου και οι χρησιμοποιούμενοι αισθητήρες και συσκευές τοποθετούνται σε αυτόν τον χώρο . Το άλλο είναι κύκλωμα εσωτερικού χώρου όποτε για την κάλυψη του , οι αισθητήρες, οι συσκευές και η μονάδα έλεγχου τοποθετούνται στο εσωτερικό του κτιρίου .

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2002


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.