Αναερόβια ζύμωση: η ανάπτυξη μιας βιώσιμης βιομηχανίας: οδηγίες ορθής πρακτικής

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2007 (EN)
Αναερόβια ζύμωση: η ανάπτυξη μιας βιώσιμης βιομηχανίας: οδηγίες ορθής πρακτικής

Τζουανόπουλος, Ανδρέας

Οι αναερόβιοι χωνευτές προσφέρουν τις συνθήκες που παράγουν την φυσική διάσπαση του οργανικού υλικού από βακτήρια απουσία αέρα. Η Αναερόβια Ζύμωση (ΑΖ) παρέχει μια ικανή και αποτελεσματική μέθοδο για την μετατροπή των υπολειμμάτων από την κτηνοτροφία και την επεξεργασία τροφοδοσίας, σε χρήσιμα προϊόντα. Τα αποθέματα τροφοδοσίας συμπεριλαμβάνουν λάσπη (από βοοειδή, γουρούνια και κοτόπουλα) και υπολείμματα επεξεργασίας τροφοδοσίας από εργοστάσια (βιομηχανίες). Επίσης μπορούν να ζυμωθούν και άλλα οργανικά υλικά.

Thesis
NonPeerReviewed

Απόβλητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)