Αναερόβια ζύμωση: η ανάπτυξη μιας βιώσιμης βιομηχανίας: οδηγίες ορθής πρακτικής

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2007 (EL)
Αναερόβια ζύμωση: η ανάπτυξη μιας βιώσιμης βιομηχανίας: οδηγίες ορθής πρακτικής

Τζουανόπουλος, Ανδρέας

Οι αναερόβιοι χωνευτές προσφέρουν τις συνθήκες που παράγουν την φυσική διάσπαση του οργανικού υλικού από βακτήρια απουσία αέρα. Η Αναερόβια Ζύμωση (ΑΖ) παρέχει μια ικανή και αποτελεσματική μέθοδο για την μετατροπή των υπολειμμάτων από την κτηνοτροφία και την επεξεργασία τροφοδοσίας, σε χρήσιμα προϊόντα. Τα αποθέματα τροφοδοσίας συμπεριλαμβάνουν λάσπη (από βοοειδή, γουρούνια και κοτόπουλα) και υπολείμματα επεξεργασίας τροφοδοσίας από εργοστάσια (βιομηχανίες). Επίσης μπορούν να ζυμωθούν και άλλα οργανικά υλικά.

Thesis
NonPeerReviewed

Απόβλητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.