Παρουσίαση της "ULTRASONIC M.T.S. L.T.D."

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Παρουσίαση της "ULTRASONIC M.T.S. L.T.D."

Κάτσης, Αθανάσιος

Η νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται από τα δεδομένα της παγκοσμιότητας, του διεθνισμού και κυρίως της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας, της αγοράς και της αγοράς της εργασίας, επιβάλλει στις εταιρίες τον διαρκή οργανωτικό και τεχνολογικό εκσυγχρονισμό τους, καθώς και την εξειδίκευση και την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού ,προκείμενου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των καιρών και τον αχαλίνωτο και συχνά αθέμιτο ανταγωνισμό της αγοράς στην οποία δραστηριοποιούνται. Η « ULTRASONIC Μ. T.S. L. T.D. » με γνώμονα την υπευθυνότητα, την εργατικότητα και την καινοτομία στην τεχνολογία έχει ως όραμα, αλλά και ως επιχειρηματικό στόχο να αποτελέσει κέντρο αναφοράς στα ναυτιλιακά-ελληνικά και ευρωπάίκά-δρώμενα. Στόχος της εταιρίας είναι, εξελίσσοντας συνεχώς το λογισμικό της και τον ηλεκτρονικό της εξοπλισμό να κάνει πρωτοποριακές, ρηξικέλευθες μελέτες ικανοποιώντας πλήρως τους πελάτες της και τις προσδοκίες τους. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι της εταιρίας θεωρούν ότι η ναυτιλία είναι ένας ιδιαίτερος τομέας για την Ελλάδα και οφείλουμε να δραστηριοποιούμαστε σ' αυτόν με σύνεση, υπευθυνότητα και πλήρη συναίσθηση της εικόνας που διαμορφώνουμε για την χώρα μας στην ευρωπαϊκή αγορά. Η ανταγωνιστική Ελλάδα, αποτελεί το βάθρο της οικονομικής προόδου και της κοινωνικής ανέλιξης και κάθε εταιρία ξεχωριστά οφείλει, σε οποιονδήποτε οικονομικό τομέα κι αν δραστηριοποιείται, να αγωνίζεται για το στόχο αυτό.

Thesis
NonPeerReviewed

Εταιρείες περιορισμένης ευθύνης

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.