Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Διαχείριση χρόνου

Καραγιάννης, Ιωάννης

Αυτή η εργασία αναφέρεται σε ένα πολύ επίκαιρο θέμα για την εποχή μας: για την αξία της σωστής διαχείρισης ενός πολύτιμου αγαθού: χρόνος. Σύμφωνα με αυτόν προσπαθεί ο καθένας από εμάς να προσαρμόσει τις δουλειές του έτσι ώστε να έχουν επιτυχία. Το άγχος, όμως, το οποίο υπάρχει στην καθημερινή μας ζωή, τόσο, δηλαδή, σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό γίνεται καμιά φορά εμπόδιο για τη σωστή διεκπεραίωση των εργασιών. Στόχος αυτής της εργασίας είναι να μας παρουσιάσει, να μας ενημερώσει και να μας δώσει συμβουλές για το πώς ο καθένας από εμάς πρέπει να συμπεριφέρεται για το καλό της υγείας του αλλά και για το καλό της επιχείρησης στην οποία τυγχάνει να εργάζεται. Παρουσιάζει αναλυτικά και με σαφήνεια τα αίτια, τις συνέπειες και τις επιπτώσεις του άγχους καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής του, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα. Είναι μια εργασία αρκετά περιεκτική σε κάποια θέματα, έτσι ώστε να γίνονται πιο εύκολα κατανοητά από τους αναγνώστες, μπορεί ο καθένας να τη χρησιμοποιεί σαν έναν σύμβουλο σε περιόδους δύσκολες. Όποιος, λοιπόν, επιθυμεί να βελτιώσει τη ζωή του γενικώς αυτό είναι ένα πολύ καλό βοήθημα που θα του χρησιμεύσει αρκετό.

Thesis
NonPeerReviewed

Οργανωτική συμπεριφορά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.