Δημιουργία πολυμεσικής εφαρμογής για την προβολή του δήμου Καστοριάς (director)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Δημιουργία πολυμεσικής εφαρμογής για την προβολή του δήμου Καστοριάς (director)

Σωτηρίου, Ιωάννης

Το θέμα της πτυχιακής περιλαμβάνει εύρος πληροφοριών. Έγινε μια προσπάθεια για να επιτευχθεί μια όσο πιο αναλυτική, διεξοδική αλλά και συγκεντρωτική παρουσίαση της πόλης. Ως πολυμέσα (multimedia) σε μια εφαρμογή υπολογιστή, χαρακτηρίζεται ο συνδυασμός κειμένου, εικόνων και γραφικών, ήχου και βίντεο για τη δημιουργία των καλύτερων δυνατών συνθηκών παρουσίασης της πληροφορίας. Μια τέτοια ακριβώς "διαλογική πολυμεσική εφαρμογή" είναι αυτή στην οποία βρισκόμαστε - μια ηλεκτρονική ξενάγηση του Δήμου Καστοριάς. Τα πολυμέσα σήμερα κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρουν στην μάθηση, τη διαφήμιση την προβολή κ.α. και αυξάνουν την δυνατότητα κατανόησης της πληροφορίας, ενώ κάνουν πιο ευχάριστη και εύκολη τη μετάδοση των πληροφοριών που περιέχουν σε σύγκριση με άλλα μέσα.

Thesis
NonPeerReviewed

Προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
Τουριστική ανάπτυξη

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.