Το ραδιόφωνο ένα δημοφιλές μέσο στην Ελλάδα: παρελθόν, παρόν, μέλλον

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Το ραδιόφωνο ένα δημοφιλές μέσο στην Ελλάδα: παρελθόν, παρόν, μέλλον

Λυμπεροπούλου, Πηνελόπη

Με την εργασία αναφερθεί στον ρόλο των Μέσων Μαζικής επικοινωνίας κυρίως του ραδιόφωνο στον ελλαδικό χώρο και στη νέα τεχνολογία μέσω του ραδιόφωνου μέσο. Οπού θεωρείται ένα μέσο αναπτυγμένο μετά την τηλεόραση. Ο στόχος είναι η προσέγγιση, η εξήγηση για την ανάπτυξη του, καθώς και ο ρόλος του στην Ελληνική κοινωνία έως ένα μέσο μαζικής επικοινωνίας. Τα θέματα που αναλύονται είναι κυρίως η ιστορία και η ανάπτυξη του ραδιόφωνου στον Ελλαδικό χώρο αλλά και στο παγκόσμιο προσκήνιο . Από την άλλη μεριά παρατηρούμε της εξέλιξη των προγραμμάτων του αλλά και τις προτιμήσεις του κοινού μέσω διαφορών ακροαματικοτήτων, αλλά και το μέλλον του ραδιόφωνου που εξελίσσεται σε ψηφιακό . Ακόμα βλέπουμε και την εμφάνιση του ραδιόφωνου μέσα από το νέο μέσω του διαδικτύου, αλλά και την σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στο διαφήμιση και το ραδιόφωνο.

Thesis
NonPeerReviewed

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Ελλάδα
Ραδιόφωνο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.