Δημοτικές εκλογές 2006 : μια ανάλυση των προεκλογικών εκστρατειών των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Δημοτικές εκλογές 2006 : μια ανάλυση των προεκλογικών εκστρατειών των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης

Τσίγγα, Σοφία

Με την παρούσα εργασία και την παρακάτω έρευνα συμπεραίνεται πως οι Δ. Σχ. είναι απαραίτητες και συνδέονται με την πολιτική. Ένας Υπ.Τ. έχει πολλές ευθύνες και ένα δύσκολο έργο να αναλάβει κατά την χρονική περίοδο μιας Πρ. Επ. Εκ., αλλά και κατά την διάρκεια της θητείας του πολιτικού προσώπου για το οποίο εργάζεται. Οι αποφάσεις του, οι σκέψεις του και οι κινήσεις του πρέπει να προηγούνται των καθημερινών απαιτήσεων. Οι συνεντεύξεις, οι βιβλιογραφίες και οι έρευνες στο διαδίκτυο με έπεισαν πως η πείρα μετράει περισσότερο από όποιες επιστημονικές γνώσεις, απλά οι γνώσεις είναι οι βάσεις όπου μπορείς να στηριχτείς για να ξεκινήσεις. Τέλος, μέσα από τις συνεντεύξεις συμπέρεται πως έχει σημασία το φύλο και σε αυτόν τον τομέα. Μία γυναίκα ίσως μπορεί να τα καταφέρει λίγο καλύτερα στην θέση του Υπ. διαχείρισης της Πρ. Επ. Εκ..

Thesis
NonPeerReviewed

Δημόσιες σχέσεις
Τοπική αυτοδιοίκηση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.