Πώς αντιμετωπίζει ο ημερήσιος τύπος το θέμα των σημαιοφόρων άλλων εθνικοτήτων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Πώς αντιμετωπίζει ο ημερήσιος τύπος το θέμα των σημαιοφόρων άλλων εθνικοτήτων

Παπαχάστα, Ελισάβετ

Η συνύρπαξη διαφόρων λαών είναι από τα πιο συνηθισμένα φαινόμενα στον σύγχρονο κόσμο μας. Η δύναμη της συνήθειας είναι τεράστια, ίσως γι’αυτό μας προξενεί τόσο μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι, ενώ η πολυπολιτισμικότητα είναι ένα από τα κυρίαρχα και πιο συνηθισμένα φαινόμενα της εποχής μας, η συμβίωση διαφόρων λαών προκαλεί πολλές φορές αντιδράσεις. Το θέμα που πραγματεύεται η εργασία είναι το πως διαπραγματεύεται ο Ημερήσιος Τύπος το ζήτημα των σημαιοφόρων άλλων εθνικοτήτων στις σχολικές παρελάσεις. Για την καλύτερη κατανόηση και για μια πιο επιτυχημένη απόδοση του θέματος αρχικά θα το εξετάσουμε χωρίζοντας το σε δυο σκέλη. Η αναφορά και στα δυο σκέλη είναι απαραίτητη για τη διαφώτιση όλων των πτυχών του.

Thesis
NonPeerReviewed

Μετανάστες και μετανάστευση
Εκπαίδευση
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Πολιτικές απόψεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.