Περιφερειακές ανισότητες στην Ελλάδα πριν και μετά την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Περιφερειακές ανισότητες στην Ελλάδα πριν και μετά την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Σαρρής, Δημήτριος

Η πτυχιακή αυτή εργασία αναφέρεται στις περιφερειακές ανισότητες στην Ελλάδα πριν και μετά την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σκοπός της είναι να περιγράφει τη κατάσταση που επικρατούσε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε κάθε περιφέρεια πριν το 1981 όσο και μετά και την περιφερειακή πολιτική που ασκήθηκε για την καταπολέμηση των περιφερειακών ανισοτήτων. Το θέμα αυτό είναι σαφέστατα αρκετά επίκαιρο σήμερα, αφού στη περίοδο που διανύουμε εφαρμόζεται το μεγαλύτερο αναπτυξιακό πρόγραμμα της χώρας μας ( Γ’ Κ.Π.Σ. ). Βεβαίως έχουν προηγηθεί άλλα δύο ΚΠΣ και πριν από αυτά τα Μεσογειακά Προγράμματα, οπότε είναι φυσικό να αναζητηθούν τα αποτελέσματα της περιφερειακής πολιτικής σε κοινοτικό πια επίπεδο.

Thesis
NonPeerReviewed

Ευρωπαϊκή Ένωση - Πολιτική και διακυβέρνηση
Περιφερειακή πολιτική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.