Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2004 (EL)
Φορολογία ακινήτων

Γαζή, Ευρυδίκη
Λαζαρίδου, Μαρία

Η πτυχιακή εργασία αναλύει τη φορολογία ακινήτων. Η φορολογία ακινήτων σαν «όρος» αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο (τμήμα) της φορολογίας αφού περιλαμβάνει: 1. Φορολογία Κεφαλαίου 2. Φορολογία Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας 3. Φορολογία Μεταβίβασης Ακινήτων 4. Αντικειμενικό Προσδιορισμό. Για καθεμία από τις παραπάνω περιπτώσεις το Υπουργείο Οικονομικών προβλέπει τρόπους υπολογισμού της φορολογίας με τη βοήθεια πινάκων και συντελεστών, ώστε να γίνεται εύκολα και αντικειμενικά αυτός. Οι νόμοι που αφορούν την φορολογία τροποποιούνται και μαζί με τους καινούργιους δημοσιεύονται στο ΦΕΚ. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους νόμους που αφορούν την φορολογία ακινήτων, ερμηνευμένους, όπως ισχύουν μέχρι το τέλος του 2003.

Thesis
NonPeerReviewed

Φορολογία - Δίκαιο και νομοθεσία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.