Ηθικά και νομικά θέματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Ηθικά και νομικά θέματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Κολομβάκης, Παναγιώτης

Το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί μια προσημείωση της πραγματικής αγοράς και των καταστημάτων στο Διαδίκτυο. Όπως τα πραγματικά καταστήματα λειτουργούν σε ένα περιβάλλον το οποίο έχει και ηθικές αξίες, αλλά και νομική προστασία, κάτι ανάλογο πρέπει να συμβαίνει και στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Τα ηθικά και τα νομικά ζητήματα στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου εξετάζονται στη συγκεκριμένη μελέτη. Γίνεται μια προσπάθεια καταγραφής των θεμάτων, που αφορούν στην ηθική και τη νομική πλευρά, και ακολουθούν τα αποτελέσματα μιας έρευνας πάνω κυρίως στα ηθικά θέματα και στο κατά πόσο αυτά είναι γνωστά στους χρήστες. Τα τελικά συμπεράσματα της μελέτης, αφορούν κυρίως στην πολυπλοκότητα του εγχειρήματος της ηθικής και νομικής αντιμετώπισης των ζητημάτων του ηλεκτρονικού εμπορίου, σε ένα Παγκόσμιο πλαίσιο.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο - Μέτρα ασφαλείας
Ηλεκτρονικό εμπόριο - Δίκαιο και νομοθεσία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.