Ασφάλεια στο χώρο εργασίας = Safety at work

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Ασφάλεια στο χώρο εργασίας = Safety at work

Γουρνογιάννης, Ηλίας

Στην εργασία αυτή περιλαμβάνονται οι έννοιες για τα εργατικά ατυχήματα και τα μέτρα ασφάλειας τόσο του εργαζομένου όσο και του εργοδότη. Γίνεται αναφορά στα κεφάλαια που ακολουθούν για τα μέτρα ασφάλειας στο χώρο εργασίας, στον ασφαλή φωτισμό, στα συστήματα εξαερισμού, στους ανιχνευτές καπνού, στην περίπτωση ξεσπάσματος φωτιάς, στην προφύλαξη από το ηλεκτρικό ρεύμα και στην προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία. Ωστόσο γίνεται αναφορά και στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας για την ουσιαστική προσπάθεια του σχετικά με την ενημέρωση και την προστασία που προσφέρει στους εργαζόμενους. Στο τελευταίο κεφάλαιο της εργασίας, ακολουθεί η προσωπική έρευνα. Η συνέντευξη που μας παραχώρησε ένας εργαζόμενος, περιγράφοντας τη συμπεριφορά του στο περιβάλλον εργασίας του θα μας βοηθήσει να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα για την ασφάλεια στον εργασιακό χώρο.

Thesis
NonPeerReviewed

Ασφάλεια εργαζομένων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.