Εκπαιδευτικό σύστημα και παγκοσμιοποιητική διαδικασία: μια ιδιαίτερη αναφορά στην ελληνική περίπτωση

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Εκπαιδευτικό σύστημα και παγκοσμιοποιητική διαδικασία: μια ιδιαίτερη αναφορά στην ελληνική περίπτωση

Χατζηιωαννίδης, Γεώργιος

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2004

2004


Με την παρούσα εργασία επιχειρείται σε επίπεδο εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής της προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης να: α) επισημανθούν οι σύγχρονες τάσεις που εμφανίζονται στον Ευρωπαϊκό χώρο λόγω των επιπτώσεων της παγκοσμιοποίησης και β)να διερευνηθούν ως εκ τούτου οι πολυδιάστατες αντιθέσεις που έχουν δημιουργηθεί στον Ελληνικό χώρο σε εθνικό και τοπικό πλέον επίπεδο (Κρατικά νηπιαγωγεία και Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί) ώστε να γίνει δυνατή η γ) πρόταση νέων και σύγχρονων στρατηγικών εκπαιδευτικής πολιτικής στο επίπεδο του μικρο-συστήματος.

Π > Παγκοσμιοποίηση
Ε > Εκπαιδευτική πολιτική

Παγκοσμιοποίηση
Εκπαιδευτική πολιτική

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής (Κοζάνη)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.