Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2002 (EL)
Velleman-Kit record playback module

Σπηλιοτόπουλος, Δημήτριος

To module της Velleman σχετίζεται με την εγγραφή και αναπαραγωγή ηχητικού σήματος χωρίς την παρεμβολή μηχανικών μέσων. Η κατασκευή αυτή βρίσκει πάρα πολλές εφαρμογές, όπως το να καλωσορίζει τους επισκέπτες ενός καταστήματος, να παρέχει οδηγίες για τη χρήση ενός μηχανήματος, να αναφέρει διάφορες χρηματιστηριακές τιμές, μέχρι το να αναφέρει τις στάσεις στους επιβάτες μέσα σε ένα λεωφορείο ή μετρά. To module , θα μπορούσαμε να πούμε, ότι απαρτίζεται από δύο τμήματα, την καρδιά του συστήματος, που την αποτελεί ένα chip της ISD το οποίο περιέχει τη διάταξη της αποθήκευσης με μια μικρή ομάδα ενίσχυσης και το δεύτερο τμήμα είναι το περιφερειακό σύστημα, που αποτελείται από τα ηλεκτρονικά στοιχεία ( αντιστάσεις, διόδους, τρανζίστορ, κλπ) που οδηγούν το chip. To module μπορεί να χρησιμοποιεί 9 εώς 12 Volt AC ή 6 Volt DC τροφοδοσία. Επίσης, μπορεί να οδηγήσει το σήμα σε εξωτερική βαθμίδα ενίσχυσης. Ακόμα, διαθέτει είσοδο μικροφώνου με δυνατότητα εγγραφής μέχρι 16 sec και δυνατότητα σύνδεσης σε καταρράκτη με δύο μονάδες.

Thesis
NonPeerReviewed

Κυκλώματα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2002


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.