Μονάδα ξηρού πεπιεσμένου αέρα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2003 (EL)
Μονάδα ξηρού πεπιεσμένου αέρα

Χατζηκωνσταντίνου, Γιαννούλα

Η μονάδα ξηρού πεπιεσμένου αέρα τύπου 12183Λ είναι σχεδιασμένη να παρέχει ξηρό και καθαρό αέρα χαμηλής πίεσης σε τηλεφωνικά καλώδια, κυματαγωγούς και ομοαξονικά καλώδια. Η μονάδα αποτελείται από μεταλλικό πλαίσιο που περιέχει τον συμπιεστή, την δεξαμενή αέρα, τον ξηραντή και όλα τα ηλεκτρικά βοηθητικά κυκλώματα. Η μονάδα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολη η εγκατάσταση και συντήρησή της. Όλα τα επιμέρους τμήματα της είναι προσιτά μόλο τον αφαιρούμενων περιφερειακών καλυμμάτων και μπορούν να συντηρηθούν εύκολα. Η λειτουργία της μονάδας είναι απλή και απαιτεί μόνο συντήρηση ρουτίνας που περιορίζεται κυρίως στα φίλτρα εισόδου του συμπιεστή και τα φίλτρα του ξηραντή. Για να διατηρηθεί όμως η καλή απόδοση της μονάδας μία σειρά λειτουργικών ελέγχων πρέπει να πραγματοποιείται κάθε τρεις μήνες.

Thesis
NonPeerReviewed

Αέρας
Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2003


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.