Εφαρμογή υποβρύχιας αντλίας σε σύστημα αυτόματου ελέγχου κλειστού βρόχου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Εφαρμογή υποβρύχιας αντλίας σε σύστημα αυτόματου ελέγχου κλειστού βρόχου

Λέρας, Παναγιώτης
Γανίτης, Δημήτριος

Οι υποβρύχιες αντλίες χρησιμοποιούνται σε πολλές εφαρμογές με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις απαιτήσεις σε παροχή νερού. Με την εξέλιξη των ηλεκτρονικών ισχύος έχουν κατασκευαστεί μετατροπείς συχνότητας με τους οποίους μπορούμε να μειώσουμε την κατανάλωση ισχύος των υποβρύχιων αντλιών, όταν αυτό επιτρέπεται. Για να επιτευχθεί η οικονομικότερη λειτουργία τους πρέπει να συνεργάζονται σε ένα σύστημα αυτόματου ελέγχου κλειστού βρόχου. Σε αυτήν την πτυχιακή εργασία θα περιγράφει ένα πείραμα, αφού κατασκευαστεί ένας προσομοκοτής αντλιοστασίου, το οποίο αποδεικνύει το ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας και τον σωστό έλεγχο του συστήματος .Επίσης γίνεται αναφορά σε παρόμοια πειράματα από επιστημονικά περιοδικά.

Thesis
NonPeerReviewed

Αυτόματος έλεγχος
Νερό

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.