Διερεύνηση της πρόθεσης πληρωμής των γεωργών για υπηρεσίες γεωργικών εφαρμογών και εκπαίδευση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Διερεύνηση της πρόθεσης πληρωμής των γεωργών για υπηρεσίες γεωργικών εφαρμογών και εκπαίδευση

Χρήστου, Μαγδαληνή

Οι Γεωργικές Εφαρμογές και η εκπαίδευση των γεωργών στη Γεωργία Ακριβείας είναι αναγκαίοι παράγοντες για την ανάπτυξη της Γεωργίας. Τα αποτελέσματα που θα έχουν οι άνθρωποι της υπαίθρου από την εκπαίδευση, κοινωνική και αναπτυξιακή, θα είναι θεαματικά, καθώς θα δεχθούν έξω από τα οργανωμένα σχολεία τις πληροφορίες από την έρευνα που γίνεται σε όλο το κόσμο, από την πείρα όπου και αν τη βρουν και από τα αποτελέσματα των δοκιμών που κάνουν με σκοπό την εξάπλωση της γνώσης. Οι Γεωργικές Εφαρμογές είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον άνθρωπο, βασισμένο στις ανάγκες και τα προβλήματά του και φτιαγμένο να ικανοποιήσει τις ανάγκες αυτές και να λύσει αυτά τα προβλήματα με βάση την αυτοβοήθεια. Ωστόσο η επιλογή της γεωργίας ακριβείας έναντι των πρακτικών της συµβατικής γεωργίας, θα επιφέρει διαχειριστικές αλλαγές και εφαρμογές νέων καλλιεργητικών εισροών, π.χ. λιπασμάτων, µε διαφοροποιούμενη δόση, σύµφωνα µε τις ανάγκες των ζωνών διαχείρισης που ορίστηκαν.

Thesis
NonPeerReviewed

Μετοχικό κεφάλαιο
Αγροτική πολιτική
Εκπαίδευση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.