Παραγωγή & μεταποίηση βιομηχανικής τομάτας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Παραγωγή & μεταποίηση βιομηχανικής τομάτας

Παπαϊωάννου, Μαρία

Τα τελευταία 4-5 χρόνια πνέει ένας άνεμος αισιοδοξίας όσον αφορά το κεφάλαιο βιβλιογραφία στο κρίσιμο χώρο της γονιμότητας του εδάφους και της θρέψης-λίπανσης των φυτών. Σκοπός αυτής της πτυχιακής είναι η διερεύνηση της βιομηχανικής τομάτας καθώς και οι παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της, δηλαδή πιο συγκεκριμένα θα αναλύσουμε τους εχθρούς τις ασθένειες καθώς και τις καλλιεργητικές φροντίδες που χρειάζεται για να αναπτυχθεί με το καλύτερο δυνατόν τρόπο, έτσι ώστε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο όπου είναι η παραγωγή της βιομηχανικής τομάτας. Γίνεται μια σύντομη αναφορά της προελεύσεως της τομάτας, στα βοτανικά χαρακτηριστικά και τι πρέπει να αποφεύγουμε σε ότι έχει σχέση με το έδαφος, όπως τι απαιτήσεις έχει, ποια θα είναι η κατάλληλη προετοιμασία για την εγκατάσταση των φυτών για να δημιουργήσουμε έτσι τις πιο ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος και συνεπώς και του φυτού. Οι εδαφοκληματολογικές συνθήκες της χώρας μας είναι ευνοϊκές για την καλλιέργεια των λαχανικών γενικά και ειδικά για την τομάτα.

Thesis
NonPeerReviewed

Τοματοβιομηχανία - Ποιοτικός έλεγχος
Αγροτικά προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.