Παρανομίες του τζόγου και κοινωνικές συνέπειες

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Παρανομίες του τζόγου και κοινωνικές συνέπειες

Σηφάκης, Νεκτάριος

Η πτυχιακή εργασία έχει σαν στόχο να ερευνήσει και να δώσει απαντήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τις παρανομίες του τζόγου και τις κοινωνικές του συνέπειες. Από τη μελέτη του θέματος αυτού, προκύπτουν αλήθειες και συμπεράσματα σχετικά με ένα σύγχρονο και φλέγον θέμα της εποχής, όπου οι ρίζες του φθάνουν δεκαετίες ίσως και αιώνες πίσω στο χρόνο, που απασχολεί την ελληνική και παγκόσμια κοινωνία όπου κατά καιρούς έχει προκαλέσει και εξακολουθεί να προκαλεί σοβαρά προβλήματα σε όλο τον κόσμο. Ακόμη στην έρευνα καταγράφονται στοιχεία όπως η βιβλιογραφική ανασκόπηση, το θεωρητικό πλαίσιο, η μεθοδολογία και οι μέθοδοι της έρευνας, η ανάλυση των αποτελεσμάτων της ποσοτικής έρευνας και τα συμπεράσματα που προκύπτουν.

Thesis
NonPeerReviewed

Τυχερά παιχνίδια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.