Επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας "ΠΛΑΙΣΙΟ"

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας "ΠΛΑΙΣΙΟ"

Νικολόπουλος, Γεώργιος

Η εργασία έχει θέμα «Επιχειρηματικό Σχέδιο.» και θα παρουσιαστεί η εταιρία ΠΛΑΙΣΙΟ Α.Ε. Η εταιρία ΠΛΑΙΣΙΟ Α.Ε. ανήκει στον ευρύτερο κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, και δραστηριοποιείται, κυρίως στη συναρμολόγηση και εμπορία προϊόντων πληροφορικής, την εμπορία προϊόντων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας καθώς και την εμπορία ειδών γραφείου και ειδικών προϊόντων. Η εργασία ασχολείται αρχικά με το Επιχειρηματικό Σχέδιο και με θέματα που αφορούν τις Α.Ε. Εν συνεχεία, παρουσιάζεται η εταιρία ΠΛΑΙΣΙΟ Α.Ε. και αναλύονται όλα τα θέματα της εταιρίας όπως Ιστορία της Εταιρίας, το Αντικείμενο Δραστηριότητας, το Περιβάλλον της, οι Πελάτες και οι Ανταγωνιστές της. Τέλος, δίνονται τα οικονομικά στοιχεία της περασμένης τριετίας και ακολουθεί η ανάλυση των καταστάσεων αυτών με αριθμοδείκτες για τον προσδιορισμό και την αξιολόγηση της ευχέρειας της εταιρίας στην αγορά.

Thesis
NonPeerReviewed

Ανώνυμες εταιρίες - Δίκαιο και νομοθεσία - Ελλάδα
Επιχειρηματικά σχέδια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.