Ανάπτυξη εφαρμογής Lab View για την ταυτόχρονη καταγραφή σήματος του ανιχνευτή μετάλλων και του στίγματος θέσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Ανάπτυξη εφαρμογής Lab View για την ταυτόχρονη καταγραφή σήματος του ανιχνευτή μετάλλων και του στίγματος θέσης

Ζήκος, Χρήστος

Στην εργασία αυτή αναπτύσσεται μια εφαρμογή επεξεργασίας του σήματος που δίνει ένας ανιχνευτής μετάλλων για κάθε μεταλλικό αντικείμενο που ανιχνεύει να παράγει και διαφορετικό ήχο. Από την υποδοχή του για ακουστικά με βύσμα 1/4" και μέσω καλωδίου 3.5 mm μεταδίδουμε τον ήχο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σε είσοδο της κάρτας ήχου. Μέσω του προγράμματος Lab View της National Instruments και της εφαρμογής που έχουμε αναπτύξει ο ήχος αναλύεται και καταγράφεται σε αρχείο ήχου. Συγχρόνως μπορούμε να καταγράψουμε το σήμα της γεωγραφικής μας θέσης με ένα ανιχνευτή GPS (Global Positioning System) και με το κατάλληλο πρόγραμμα, το οποίο ανοίγει από την εφαρμογή, να παρουσιάσουμε τη θέση μας στον χάρτη.

Thesis
NonPeerReviewed

Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Μέταλλα
Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.