Σχεδιασμός πάρκου αναψυχής: μελέτη δραστηριοτήτων, κατασκευές και σήμανση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Σχεδιασμός πάρκου αναψυχής: μελέτη δραστηριοτήτων, κατασκευές και σήμανση

Κοντογιάννη, Μαρία

Στην συγκεκριμένη εργασία αναλύεται περιεκτικά ο επανασχεδιασμός και η αναδιαμόρφωση του στρατοπέδου Παύλου Μελά, σε πολυχώρο και πάρκο αναψυχής. Συνδυάζοντας την αναβάθμιση αυτού του χώρου σε σημαντικό πνεύμονα πρασίνου για την πόλη αλλά και την ακτιβιστική και οικολογική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών , αυτός ο χώρος στοχεύει στην κοινωνική και πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής και γενικότερα της πόλης. Μέσα από τους παιδαγωγικούς και αθλητικούς τομείς , όπως πάρκα , πίστες ποδηλάτων και αναρρίχησης, αλλά και τους χώρους κοινωνικότητας όπως ο χώρος για τους ηλικιωμένους και ο χώρος ομιλιών , δίνουμε την ευκαιρία εναλλακτικής και δημιουργικής απασχόλησης για όλες τις ηλικιακές ομάδες με στόχο την αναβάθμιση της κουλτούρας και της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Thesis
NonPeerReviewed

Μελέτες (Εκτελέσεως έργων)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.