Ποδοσφαιρικές Α.Ε. ως μοχλοί οικονομικής ανάπτυξης: η περίπτωση της Ελλάδας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Ποδοσφαιρικές Α.Ε. ως μοχλοί οικονομικής ανάπτυξης: η περίπτωση της Ελλάδας

Μπαξεβάνης, Αθανάσιος
Καφαλίδης, Σπυρίδων

Η εργασία αυτή στοχεύει στην άρτια ενημέρωση του αναγνώστη ως προς τη σημασία της ιδέας του ποδοσφαίρου για τους φιλάθλους του, την επίδραση των ποδοσφαιρικών οργανώσεων στην οικονομία, τις ποδοσφαιρικές ΑΕ και την συμμετοχή τους στην ανάπτυξη και ανόρθωση της οικονομικής κατάστασης. Παράλληλα, σκοπό της παρούσας μελέτης αποτελεί και η επικέντρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως αυτό παρουσιάζεται μέσα από τα αγωνιστικά ποδοσφαιρικά του δεδομένα. Τέλος, η SWOT ανάλυση θα βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να κατανοήσει τις δυνατότητες, τις αδυναμίες, τις ευκαιρίες και τις απειλές των ελληνικών ποδοσφαιρικών ΑΕ. Η μέθοδος που ακολουθήθηκε για την προσέγγιση του προβλήματος αφορά την έρευνα σε ελληνική και ξένη βιβλιογραφία με κύριους στόχους τον εντοπισμό της πορείας του ποδοσφαίρου, του τρόπου διεξαγωγής των διάφορων οργανώσεων που διεξάγονται σχετικά με αυτό, την κατάσταση του σημερινού ελληνικού ποδοσφαίρου και τους τρόπους βελτίωσης αυτής. Λέξεις-κλειδιά όπως ιστορία του ποδοσφαίρου, FIFA, ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδοσφαιρικές ΑΕ διευκόλυναν σημαντικά την αναζήτηση άρθρων σχετικών με το θέμα σε διαδικτυακές σελίδες.

Thesis
NonPeerReviewed

Αθλητισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.