Η ναυτιλία της Κύπρου: προβλήματα και προοπτικές της

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Η ναυτιλία της Κύπρου: προβλήματα και προοπτικές της

Γιαννάκου, Ευγενία

Βάση της εργασίας ανακαλύπτουμε ότι η Κύπρος από ανέκαθεν ήταν ασχολείτο με την Ναυτιλίας. Αυτό προέκυψε λόγο της γεωγραφικής της θέση και επειδή δεν είχε άλλο μέσω επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο. Όλα ξεκίνησαν το 1960 όταν αποφασίζει η Κύπρος να αναγνωρίσει την πολιτικό -οικονομική και κοινωνική σημασία της Ναυτιλίας. Η οποία τώρα μας κατατάσσει στην 3η θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην 10η θέση παγκοσμίως. Η Κύπρος ως ναυτιλιακό κέντρο σήμερα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τα οποία είναι προβλέψιμα και μπορούν να επιλυθούν όπως θα παρατηρήσετε στα κεφάλαια μας. Επίσης θα παρατηρήσετε ότι η ναυτιλία παίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομία της Κύπρου αφού είναι ένας σημαντικός οικονομικός πόρος, ο οποίος αναπτύσσεται λόγο τον νομοθεσιών και των μέτρων που λαμβάνουν όλες οι χώρες βάση Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Thesis
NonPeerReviewed

Ναυτιλία
Εμπορική ναυτιλία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.