Προϊόντα ελληνικής προέλευσης και Έλληνες καταναλωτές

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Προϊόντα ελληνικής προέλευσης και Έλληνες καταναλωτές

Γαλιώνα, Βασιλική

Η παρούσα εργασία που αφορά τα προϊόντα ελληνικής προέλευσης και τους Έλληνες καταναλωτές, υπογραμμίζει την αξία και τη σημασία της συμπεριφοράς καταναλωτή. Ακόμα, αναλύει τους παράγοντες από τους οποίους επηρεάζεται και εξηγεί τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και στην ποιότητα που αυτά παρέχουν. Από έρευνα που πραγματοποιείται με τη χρήση δομημένου ερωτηματολογίου σε δείγμα 100 ανθρώπων, απορρέει πως οι Έλληνες καταναλωτές χρησιμοποιούν όλο και περισσότερα προϊόντα ελληνικής προέλευσης και δείχνουν ευχαριστημένοι από αυτά. Επιπροσθέτως, δεν τα αναγνωρίζουν με ευκολία στα ράφια των σούπερ μάρκετ και επιθυμούν την καθιέρωση κάποιου έγκυρου σήματος που θα τους βοηθά στην αναγνώρισή τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Προϊόντα - Εμπορική ονομασία
Καταναλωτική συμπεριφορά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.