Η αγορά των κρουαζιερόπλοιων και των κρουαζιέρων στη Μεσόγειο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Η αγορά των κρουαζιερόπλοιων και των κρουαζιέρων στη Μεσόγειο

Πυλαρινός, Μιχαήλ

Πολλοί άνθρωποι και ιδιαίτερα στο εξωτερικό, αποθηκεύουν χρήματα για να κάνουν διακοπές κάποια στιγμή, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία κρουαζιέρα που θα τους προσφέρει όλες τις ανέσεις που στερήθηκαν κάποια χρόνια. Για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μια κρουαζιέρα είναι σαν μία διέξοδος η ακόμα μία περίοδος της ζωής τους που θα μπορέσουν να νιώσουν όπως ονειρεύτηκαν τον εαυτό τους από μικρό. Δηλαδή πλούσιο, να μην έχει να ασχοληθεί με πολλά πράγματα, υγιείς και να ενδιαφέρεται κυρίως μόνο με την καλοπέραση του και την ευτυχία του. Τις τελευταίες δεκαετίες όλο και περισσότεροι προσπαθούν να αγοράσουν ένα σκάφος και να γυρίσουν τα νησιά της Ελλάδος ή γενικότερα τη Μεσόγειο. Οι περισσότεροι που δεν τα καταφέρνουν όμως προτιμούν να μαζέψουν χρήματα και να κάνουν τις διακοπές που ονειρεύονται κάποια στιγμή στο μέλλον, με ένα κρουαζιερόπλοιο που θα τους προσφέρει τις ανέσεις και όλα αυτά που φαντάστηκαν για τον εαυτό τους. Ακόμα ένα θέμα όμως είναι και η απληστία που διέπει τον σημερινό άνθρωπο, δηλαδή η ματαιοδοξία που τον διακατέχει να γίνει κάτι που δεν είναι η να αποκτήσει αυτά που στην ουσία δεν μπορεί. Γι’ αυτό και όλος ο πλανήτης είναι χρεωμένος γιατί προσπαθεί να φτάσει στο ακατόρθωτο. Παρακάτω αρχίζει η παρουσίαση της έννοιας του κρουαζιερόπλοιου, καθώς επίσης αναφέρονται τα δέκα πιο ιστορικά κρουαζιερόπλοια.

Thesis
NonPeerReviewed

Θαλάσσιος τουρισμός
Τουρισμός - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.