Δίκτυο αγροτουριστικών πόρων της ευρύτερης περιοχής Φλώρινας – Μπίτολα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Δίκτυο αγροτουριστικών πόρων της ευρύτερης περιοχής Φλώρινας – Μπίτολα

Τουμπαρίδου, Ελένη

Το δίκτυο αγροτουριστικών πόρων των περιοχών Φλώρινας – Bitola μπορεί να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει υπό το φάσμα ενός διακρατικού συμπλέγματος επιχειρήσεων, ελεγχομένων από συλλογικό φορέα, ή σε ιδιωτικό επίπεδο με απ’ ευθείας συνεργασία. Η μελέτη των περιοχών που μπορούν να περιληφθούν στο δίκτυο αυτό, γίνεται αρχικά με καταγραφή και αξιολόγηση των αγροτουριστικών τους πόρων. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην έως τώρα προσπάθεια διασυνοριακής συνεργασίας και εξετάζεται η δυνατότητα περαιτέρω κοινής ανάπτυξης και εκμετάλλευσης. Η δημιουργία ενός τέτοιου δικτύου αγροτουριστικών πόρων, θα δώσει τεράστια ώθηση στην οικονομία των δυο περιοχών, που βασίζεται ακόμα σε μεγάλο βαθμό στον πρωτογενή τομέα.

Thesis
NonPeerReviewed

Αγροτουρισμός - Διοίκηση και οργάνωση
Τουριστική πολιτική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.